Zilveren hanglampen

Op zoek naar een hanglamp in het zilver? Dan ben je bij lampenlicht aan het juiste adres. Geniet van de schittering van een zilveren hanglamp. Deze zorgt voor een mooie weerkaatsing van het licht! In ons ruime assortiment hanglampen is zilver ruimschoots aanwezig. Genoeg keuze voor iedereen!
Zilveren hanglampen
Jouw geselecteerde filters
5 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Kies voor allure, kies voor een zilveren hanglamp

De zilveren hanglamp is weer volop in de mode. Allerlei modellen, stijlen en groottes vind je in een zilveren uitvoering. Het grote voordeel van zilveren hanglampen is dat ze met alle kleuren en alle materialen te combineren zijn. Ze gaan goed samen met hout, steen en glas. En ze kunnen ook perfect aansluiten bij andere glimmende materialen zoals goud, messing of koper. Wat je ook aan zilver in huis haalt, het geeft een rijkelijke look aan je huis.

Het grote kenmerk van zilverkleurige hanglampen is dat ze het licht van de omgeving weerkaatsen. Daarom heeft een zilverkleurige hanglamp ook overdag een zekere charme. Als je je hanglamp in zilver combineert met vloerlampen, wandlampen en tafellampen in dezelfde stijl, dan krijg je een mooi geheel. Combineer je hanglampen met andere elementen in zilver in je woninginrichting. Denk bijvoorbeeld aan een zilveren lijst voor je spiegel, een kunstwerk in zilver of zilveren vazen.

Welke zilverkleurige hanglamp kies jij voor jouw woning?

Strakke, langwerpige zilveren hanglampen zijn uiterst geschikt voor een minimalistische of moderne woning. Ga je liever voor een grote gekleurde lampenkap aan een zilveren armatuur? Dat kan ook. Het brengt een mooi contrast tegenover bijvoorbeeld witte muren of een wit plafond. Heb je een vintage interieur? Dan kan een lamp met draadvormige lampenkap dé perfecte hanglamp voor jou zijn. Maar ook voor meer traditionele, industriële of landelijke interieurs bestaan hanglampen in (oud) zilver. Bekijk alle zilveren lampen van lampenlicht en bestel direct online!

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren