Slimme spots

Slimme spots voor ieder interieur

Smart spotjes zijn eenvoudig te bedienen in de app of met je home assistant. Zo stel je zelf de lichtsterkte en lichtkleur in van de lamp. Met slimme spots heb je altijd de gewenste sfeer in huis! Een smart spot verbind je eenvoudig met Wifi waardoor je de spotjes kan bedienen. Zo geniet je vanuit je luie stoel van slimme spots!

Slimme spots
83 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
    • Gratis verzenden vanaf €50
    • 30 dagen bedenktijd
    • Klanten geven ons een 4.5/5
83 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Sfeervolle smart spotjes

Creëer meer sfeer in je interieur met slimme spots voor in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Slimme verlichting is namelijk eenvoudig met elkaar te verbinden. Daardoor kun je alle spots in één keer vanuit je stoel bedienen met de app op je telefoon, tablet of home assistant. Verbind alle spotjes met WiFi en voeg ze toe aan een ruimte in de app. Daardoor kun je alle spots eenvoudig dimmen in lumen (lichtsterkte) of in Kelvin (kleur temperatuur). Vaak zijn de slimme spots ook aan te passen in lichtkleur, zoals bijvoorbeeld groen, rood of blauw. Daarmee wordt het echt een feestje in huis!

Slimme spots passen eigenlijk bij elke woonstijl. Je kan er eenvoudig mooie meubelstukken of schilderijen mee uitlichten. Zo maak je jouw interieur helemaal naar eigen smaak. Een smart spot is ook eenvoudig te vervangen. Dit is vaak een kwesti van de slimme lichtbron een kwartslag draaien en de lichtbron komt vanzelf naar beneden. Ben je nog opzoek naar leuke spotjes voor in je interieur? Bekijk al onze spotjes in onze webshop! Daar maak je heel eenvoudig smart spotjes van door de juiste slimme lichtbron er in te draaien.

Heb je hulp nodig?

Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je een vraag? Geen probleem, onze klantenservice zit voor je klaar. Zij helpen je met al je vragen en kiezen samen met jou de geschikte WiFi spotjes uit voor jouw interieur. Zij zijn eenvoudig te bereiken via mail, telefoon of chat. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op wanneer je er zelf niet uit komt!

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren