LED strips

LED strips voor bijna alle ruimtes direct op voorraad!
LED strips met diverse kleurschakelingen en een dimmer geven jouw interieur precies de uitstraling die je wilt! Met afstandsbediening voor het gemak. Doordat de LED strips in de meeste gevallen waterdicht zijn, zijn de belichtingsmogelijkheden oneindig. LED strips hebben een lange levensduur, een laag energieverbruik en zijn geschikt voor bijna iedere ruimte van uw woning. LED strips kunnen gebruikt worden als sfeerverlichting, maar zijn ook geschikt als hoofdverlichting.

LED strips
3 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
 1. Flexibele-LED-strip-5-meter-multicolor-RGB---Teania
  Flexibele LED strip 5 meter multicolor RGB - Teania
  € 34,95 € 28,95
 2. Flexibele-LED-strip-5-meter-multicolor-RGB---Teania
  Flexibele LED strip 5 meter multicolor RGB - Teania
  € 59,95 € 38,95
 3. Flexibele-LED-strip-10-meter-multicolor-RGB
  Flexibele LED strip 10 meter multicolor RGB
  € 99,95 € 67,95
3 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

LED strips voor in huis

Met een LED strip tover jij jouw ruimte om tot een kleurrijk paradijs. Je kunt deze LED strips bevestigen onder een stuk meubilair of juist tegen de plinten of aan het plafond of de muur. Hiermee kun je bijvoorbeeld een bepaalde muur bij het interieur betrekken. We hebben ook LED strips met warm wit licht die je ruimte van een aangename sfeer voorzien.

LED strips voor elke ruimte in je huis.

Met onze LED strips maak jij van elke ruimte in je huis een sfeervolle belevenis. Je kunt bijvoorbeeld een LED strip bevestigen onder je bed in de slaapkamer of onder de tafel in de keuken of eetkamer. Met een druk op de afstandsbediening bepaal jij wat de sfeer in je ruimte is. Wordt het romantisch rood licht, of fris blauw? De LED strips van lampenlicht.nl zijn overal geschikt voor!

Hulp nodig met het vinden van LED strips voor in huis?

Het vinden van een LED strip kan heel moeilijk zijn, daar zijn wij ons bij lampenlicht.nl bewust van. Gelukkig willen wij jou maar al te graag een handje helpen met het maken van de beste beslissing betreft LED strips. Neem gerust contact op met onze klantenservice via de chat functie, per telefoon of met een e-mail en wij beantwoorden al jouw vragen. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:00 uur tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Samen met ons gaan we die LED strip gegarandeerd vinden!

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren