Flowbox banner

Terms & Conditions - Social Media #jalampenlichtnl

WOW, leuk om te zien dat je een lampenlicht sfeermoment met ons deelt op social media! We zijn er zeker van dat we anderen kunnen inspireren met je foto! Daarom zouden we graag jouw foto gebruiken. Hiervoor hebben wij jouw toestemming nodig. We reageren onder je foto met de vraag of we jouw foto mogen gebruiken, en zo ja, of je dan wil reageren met de hashtag #jalampenlichtnl.

Waar geef je toestemming voor?

Omdat we je foto zo inspirerend vinden, delen we deze graag met onze fans! Als je op onze vraag tot het verlenen van toestemming reageert, dan ga je akkoord met het volgende:

 • Wij mogen de content delen op al onze social media kanalen. Denk aan: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en Youtube.
 • Wij mogen de content gebruiken voor onze online advertenties, onze e-mail nieuwsbrief en andere online uitingen.
 • Wij mogen de content gebruiken op alle domeinen die onder de QLF holding vallen. De rechten worden verleend aan alle entiteiten of juridische rechtspersonen die direct of indirect verbonden zijn aan Lampenlicht BV.
 • Wij mogen de content gebruiken in onze offline media, bijvoorbeeld op flyers en banners.
 • Je doet afstand van aanspraken op royalties of andere vergoedingen m.b.t. jouw content of hiervan afgeleide werken.
 • Je persoonlijkheidsrechten behoud je. Hieronder lees je meer over je persoonlijkheidsrechten en hoe je daar gebruik van kunt maken.
 • Je verleent aan ons een niet-exclusief commercieel recht om de content via onze diensten of diensten van derden te verspreiden en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden. Hieraan zitten geen restricties of beperkingen verbonden.

Geen toestemming/ foto verwijderen?

Wil je niet dat we jouw foto gebruiken voor onze kanalen? Dan hoef je niets te doen. Als je niet reageert met #jalampenlichtnl dan zullen we jouw foto niet gebruiken. Had je wel al toestemming gegeven en heb je je intussen bedacht en wil je niet dat we je foto nog gebruiken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Gebruik maken van je persoonlijkheidsrechten

Je hebt de volgende persoonlijkheidsrechten:

 • Je mag ons vragen je naam (voor en/of achternaam, of social media profielnaam) te vermelden;
 • Je mag ons vragen je content helemaal niet aan te passen (bijvoorbeeld geen filters toepassen of de foto niet uitsnijden);
 • Je mag ons vragen je content niet op bepaalde door jou genoemde (social) media kanalen of platforms te gebruiken, en
 • Je mag je content wijzigen en ons vragen de aangepaste versie te gebruiken.

Als je gebruik wilt maken van een of meerdere van je persoonlijkheidsrechten kan je een mail sturen naar [email protected]. Wij zullen dan ons best doen om je verzoek zo goed mogelijk in te willigen. Lukt dat niet dan zullen wij je verzoek opvatten als een intrekking van je toestemming en je daarover informeren.

 

Bescherming van jouw privacy en persoonsgegevens

Je foto’s kunnen worden gezien als persoonsgegevens. Als je ons toestemming geeft voor het gebruik van je foto’s op de manier die wij vragen, dan is jouw toestemming ook de privacyrechtelijke grondslag om je foto’s te verwerken. Je kunt je toestemming op ieder moment weer intrekken door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij zullen je foto’s dan niet meer verder delen en verwijderen van onze sociale media en interne systemen. Het intrekken van je toestemming heeft alleen betrekking op toekomstig gebruik van je foto, niet het eerdere gebruik dat al met jouw toestemming heeft plaatsgevonden. Als er bijvoorbeeld al flyers of banners zijn gedrukt en verspreid of nieuwsbrieven zijn gestuurd, dan kunnen wij dat niet ongedaan maken.

Hoe wij jouw privacy en persoonsgegevens verder beschermen en welke rechten je daarbij hebt, lees je in onze Privacy- en cookieverklaring.