Bedrijfsverlichting

Als zakelijke klant profiteer je bij lampenlicht van speciale aanbiedingen, exclusieve kortingen en betaal je altijd de laagste prijs. Tevens is onze QAZQA Professional collectie speciaal afgestemd op de zakelijke klant. Deze verlichting is exclusief voor zakelijke klanten en bovendien makkelijk te installeren.


Waarom zakelijk bestellen?

  • Altijd de laagste prijs!* - Als zakelijke klant betaal je bij lampenlicht altijd de laagste prijs, met exclusieve kortingen. Is de actiekorting op lampenlicht hoger dan de standaard korting, dan komt er een extra korting bovenop zodat je bij iedere bestelling een mooie marge overhoudt.
  • Exclusieve korting op de QAZQA Professional collectie - Deze productlijn is volledig afgestemd op de behoefte van onze zakenpartners. Zo is het installatieproces extra eenvoudig en bestaat de lijn uit een brede selectie (inbouw)spots en railverlichting. QAZQA Professional valt buiten de normale aanbiedingen op lampenlicht, maar jouw korting als zakelijke klant blijft van toepassing!
  • Professioneel lichtadvies - Onze lichtadviseurs helpen graag bij het creëren van een project lichtplan, het geven van (technisch) productadvies en het realiseren van de oplevering.

*Bekijk hier de uitleg over onze loyalty bonus voor zakelijke klanten!

 

 

 


  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies

Persoonlijk advies en een lichtplan voor jouw project

Onze projectadviseur kijkt met je mee voor een passend aanbod voor jouw project. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op om kennis te maken. Na het eerste telefonische adviesgesprek bepalen we de vervolgstappen voor jouw project. 

Plan aanvragen

De essentie van bedrijfsverlichting

Goede bedrijfsverlichting is essentieel voor de uitstraling van organisaties. Bij lampenlicht zijn we er van bewust dat iedere branche andere behoeften heeft en dat dit ook invloed heeft op de keuze voor verlichting. Of het nu gaat om kantoorpanden, horecazaken, professionele buitenverlichting of dienstverlenende en commerciële bedrijven. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat onze verlichting voor ieder zakelijk gebruik toepasbaar is. Zowel functioneel, als sfeerverhogend.


Afhankelijk van de soort ruimte (zowel de afmetingen, het interieur en de stijl van deze ruimte) is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Voornamelijk het lichtplan is bepalend. Waar en hoeveel lichtpunten er worden geplaatst is de basis van de bruikbaarheid van een ruimte. Voor een geschikte werkomgeving is ook voldoende lumen belangrijk, terwijl horeca voornamelijk draait om een uitnodigende sfeer. Indien gewenst kan ons team van technisch lichtadviseurs ondersteuning bieden bij het opstellen van een lichtplan en/of de keuze voor zakelijke verlichting.

 

Duurzaamheid centraal

Voor zowel werknemers als klanten is duurzaamheid steeds vaker een doorslaggevende factor bij de keuze voor een bepaalde organisatie. Verlichting kan hier een bijdrage aan leveren door in te zetten op duurzame LED verlichting. Vooral wanneer een organisatie nog draait op halogeen of gloeilampen valt hier winst te behalen. Wanneer al gebruik wordt gemaakt van LED verlichting, kan gekozen worden een smart-integratie voor verdere vermindering van het energieverbruik. Deze verlichting kan geautomatiseerd in- en uitschakelen, is op afstand te bedienen en te integreren met andere smart apparaten. Hierdoor kan alles centraal beheerd worden.

 

QAZQA Professional

Onze QAZQA Professional lijn bevat een ruim aanbod aan railverlichting, inbouw- en opbouwspots. Perfect om accentverlichting aan te brengen of om creatief met indirect licht te werken. Als zakelijke klant profiteer je van exclusieve kortingen op QAZQA Professional producten!