10% extra korting op alles* Meer info >

Buitenlampen met schemersensor

Dankzij een buitenlamp met een dag en nacht sensor heb je altijd licht in het donker. Zodra de gemeten lichtsterkte onder de ingestelde waarde komt, gaat de lamp automatisch aan en ook weer uit. Enorm energiebesparend en handig zo'n buitenlamp met dag/nacht sensor.
Buitenlampen met schemersensor
Jouw geselecteerde filters
63 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
    • Gratis verzenden vanaf €50
    • 30 dagen bedenktijd
    • Klanten geven ons een 4.5/5
63 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Waarom buitenlampen met een schemersensor?

Wat is er zo fijn aan buitenlampen met een schemersensor? Het grote voordeel aan deze buitenlamp is dat als het van licht naar donker gaat de sensor aangaat. Daardoor heb je altijd voldoende licht op de plek waar de buitenlamp hangt. Overdag van de zon en van de schemersensor als zonlicht alleen niet meer voldoende is of als het inmiddels donker is geworden. De sleutel in de deur krijgen of zien hoe het pad loopt, is dankzij de schemersensor geen enkel probleem meer.

Handige buitenlamp met dag/nacht sensor

Een bijkomend voordeel van een buitenlamp met een dag/nacht sensor is dat dit type buitenverlichting ervoor zorgt dat ongewenste gasten drie keer nadenken voordat ze jouw terrein betreden. Ze staan namelijk direct in de spotlights! Dat geeft een veilig gevoel. Wacht daarom niet langer en schaf jouw buitenlampen met schemersensor direct online aan voor bij de voordeur, achterdeur, onder de overkapping of carport, bij de poort of bij het tuinpad.

Buitenlamp met schemersensor bestellen

Een lamp voor buiten hoeft niet alleen een functionele schemersensor te bezitten, hij mag ook een plaatje zijn om naar te kijken. Daarom bieden we bij lampenlicht niet één type buitenlamp maar meerdere mooie buitenlampen met een dag/nacht sensor aan. De ene buitenlamp strak en modern, de andere wat landelijker of klassieker. Ben je juist op zoek naar een buitenlamp die alleen aangaat bij beweging, ongeacht of het licht of donker is? Kijk dan eens naar onze buitenlampen met sensor. Kun je niet kiezen uit alle buitenlampen? Neem dan zeker contact met ons op voor vrijblijvend advies!

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren