Solar spot

Wil je een mooie solar spot kopen voor bij jou in de tuin? lampenlicht.nl heeft een mooie selectie aan solar spots speciaal voor jou in het assortiment!
Solar spot
2 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Met een solar spot in je tuin heb je niet alleen een echte sfeermaker in tuin, je hebt ook nog eens een super duurzame lamp gescoord waar je nog jaren veel plezier en voordeel aan zult beleven. Als je de solar ontvanger plaatst op een plek waar zo veel mogelijk zonuren beschikbaar zijn kunnen jouw grond-, prik-, of inbouwspots een hele lange tijd branden.

Mooie solar spots voor elke tuin.

Wij hebben solar spotlights geschikt voor elke soort tuin. Omdat wij alle klanten tevreden willen stellen proberen we solar spots aan te bieden die geschikt zijn voor alle soorten tuinen. Veel van onze solar spots zijn ook nog eens geschikt voor LED verlichting waardoor je een nog duurzamere lamp in huis haalt. Met een solar spot van lampenlicht.nl heb je een waardevolle toevoeging aan je tuin!

Hulp nodig bij het vinden van jouw ideale spot?

Kun je niet kiezen uit ons assortiment solar spots of kun je een spot niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice zit dagelijks voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te voorzien van een passend lichtadvies. Via onze live chat-functie kun je in contact komen met een van onze medewerkers en krijg je direct antwoord op al jouw vragen. Jouw gewenste solar spot vind je gegarandeerd op lampenlicht.nl!

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren