Solar wandlampen

Ben jij op zoek naar de perfecte solar wandlamp? lampenlicht.nl heeft een hele mooie selectie aan solar wandlampen in het assortiment!
Solar wandlampen
6 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Met een solar wandlamp aan je buitenmuur heb je niet alleen een echte sfeermaker in huis, je hebt ook nog eens een super duurzame lamp gescoord waar je nog jaren veel plezier en voordeel aan zult beleven. Als je de solar ontvanger plaatst op een plek waar zo veel mogelijk zonuren beschikbaar zijn kunnen je wandlampen een hele lange tijd branden.

Solar wandlampen voor alle soorten tuinen.

Het maakt voor ons bij lampenlicht.nl niet uit wat voor stijl je tuin is. Wij hebben verschillende soorten solar wandlampen die passen bij alle exterieurs. Neem bijvoorbeeld een moderne solar wandlamp of een van onze design wandlampen! Met een solar wandlamp kun je bijna niet de fout in gaan!

Hulp nodig bij het vinden van jouw ideale wandlamp?

Kun je niet kiezen uit ons assortiment solar wandlampen of kun je een wandlamp niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice zit dagelijks voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te voorzien van een passend lichtadvies. Via onze live chat-functie kun je in contact komen met een van onze medewerkers en krijg je direct antwoord op al jouw vragen. Onze customer service is op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 en op zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. jouw gewenste solar wandlamp vind je gegarandeerd op lampenlicht.nl!

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren