Prikspots

Op zoek naar prikspots voor bij jou in de tuin? We hebben verschillende soorten prikspots in ons assortiment speciaal voor jou geselecteerd! Een buitenlamp met grondspies is een mooie, praktische vorm van verlichting!
Prikspots
Jouw geselecteerde filters
10 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzenden vanaf €50
    • 30 dagen bedenktijd
    • Klanten geven ons een 4.5/5
10 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Prikspot voor elke tuin- en leefstijl

Een prikspot is een eenvoudige variant op de grondspot. Je hoeft een prikspot namelijk niet helemaal te installeren maar je kunt deze gemakkelijk in de grond duwen doordat de buitenlamp een grondspies heeft. Zo leg je eenvoudig het accent op een bepaald gedeelte van je tuin, denk aan een mooie struik, boom of plant. Als je geld wil besparen op de lange termijn is het raadzaam om LED prikspots aan te schaffen. Deze zijn een stuk duurzamer dan bijvoorbeeld halogeen prikspots. Wil je volledig groen worden? Kijk dan eens naar onze prikspots op zonne-energie.

Onze prikspots zijn uiterst veelzijdig en divers. Je kunt in onze webshop prikspots vinden voor verschillende stijlen tuinen. Voor een strakke, hedendaagse tuin kun je gaan voor onze moderne prikspot. Als je meer van een authentieke stijl houdt, moet je misschien eens kijken naar onze landelijke prikspot. Wanneer je alle spots voor buiten bekijkt, vind je vast de prikspot die bij je wensen aansluit!

Kunnen wij je helpen in je zoektocht naar een buitenlamp met grondspies?

Het vinden van een prikspot voor in de tuin kan heel moeilijk zijn, daar zijn wij ons bij lampenlicht bewust van. Gelukkig willen wij jou maar al te graag een handje helpen bij het vinden van de juiste grondspots. Neem gerust contact op met onze klantenservice via de live chat-functie, per telefoon of per e-mail en wij beantwoorden al jouw vragen. Samen met ons ga jij die perfecte prikspot gegarandeerd vinden!

new

Populaire producten

Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren