Do's en dont's bij het inrichten van je nieuwe huis
Bezig met laden... 429 view(s)
Do's en dont's bij het inrichten van je nieuwe huis

Do's en don'ts bij het inrichten van je nieuwe huis

By Lisa / 11 december 2023

Ein-de-lijk: je hebt je droomhuis gevonden. Nu is het tijd om de woonboulevard af te struinen op zoek naar de mooiste meubels om je huis af te maken. Met de meeste zorg heb je de juiste meubels uitgekozen, nu de lampen nog. Een cruciaal element wat de sfeer en uitstraling van je huis kan bepalen. Wat zijn de do’s en don’ts bij het inrichten van je nieuwe huis?


Ontdek hoe je met lampen de sfeer in huis nog gezelliger maakt. Lampenlicht heeft genoeg opties: zo weet je zeker dat je een lamp vindt die bij jouw nieuwe interieur past!

Do: Vernieuw je interieur

Kijk naar de woontrends, maak een moodboard en laat je creativiteit de vrije loop. Laat je nieuwe huis aanvoelen als jouw huis door het interieur te vernieuwen. Zet jouw favoriete woonstijlen op een rijtje en mix en match deze stijlen om een persoonlijke touch toe te voegen. Overweeg kleurrijke kussens, mooie planten of unieke lampen om elke kamer sfeervol te maken.

Do: Kies voor slimme verlichting

Slimme verlichting is essentieel in het creëren van een modern en geavanceerd huis. Met een handige app bedien je alle lampen in huis. Bepaal de kleur, intensiteit en zelfs de sfeer van jouw verlichting. Installeer bijvoorbeeld dimbare lampen in de woonkamer voor gezellige avonden op de bank en heldere lampen in de keuken voor tijdens het koken. Daarnaast draagt slimme verlichting niet alleen bij aan sfeer. Het is ook een duurzame keuze doordat je de verlichting op afstand kunt regelen.

Don’t: Onderschat het belang van voldoende verlichting

Een veelvoorkomende fout bij het inrichten van je huis is het onderschatten van het belang van voldoende verlichting. Je wilt donkere hoeken en een ongezellige sfeer in huis zoveel mogelijk voorkomen. Het is daarom cruciaal om elke kamer te voorzien van voldoende verlichting. Overweeg verschillende soorten verlichting: denk aan tafellampen, plafondlampen en vloerlampen. De keuze is aan jou!