More = More

Weg met het minimalisme: More = More!

Ben je dol op het verzamelen van mooie spulletjes en niet bang voor grote contrasten en heftige vormen? Dan is de trend More = More gemaakt voor jou! Van opvallende statements, tierelantijntjes en kleurenexplosies word jij helemaal blij. Lees verder hoe jij deze opvallende woontrend in huis haalt.Alles is mogelijk

Er zijn geen strakke richtlijnen bij de More = More trend. Dat maakt het enerzijds makkelijk, maar anderzijds ook weer lastig! Het kleurenpallet is erg bont en divers. Er wordt gebruik gemaakt van veel verschillende felle en pastelkleuren, zoals groen, paars, rood en geel. Zwart en wit komen wel voor, maar vormen niet de basis van het interieur.


Meer verlichting = meer sfeer!

Ook de verlichting in huis mag een echte blikvanger zijn. Wat dacht je van wandlamp Fringle? Door zijn gouden kleur en de blauwe franjes aan de lampenkap weet deze lamp direct de aandacht te trekken. Ook hanglamp Juul past perfect bij More = More als je interieur al helemaal volgens deze trend is ingericht. De hanglamp is wat subtieler, maar nog steeds een knaller door de vele lichtpunten. De combinatie van verlichting met de gouden accenten zorgt voor veel warmte en sfeer in de ruimte.

Dessins spelen een grote rol in deze trend. Daarbij past alles bij elkaar; panterprint gecombineerd met een drukke grafische dessin? Daar staat niemand van te kijken. Dit wordt juist aangemoedigd! Zolang het vrolijk en naar eigen idee is, kan het niet druk genoeg zijn.


Diversiteit in vorm en materiaal

De vormen die gebruikt worden zijn speels. Vaak zijn ze geometrisch of bol en hebben ze opvallende kleuren. Ze kunnen ook dessins bevatten. Betreft materialen kan ook alles gecombineerd worden: bamboe, velours stof, glas met een kleurtje of gewoon hout. Althans gewoon hout? Vaak is de natuurlijke uitstraling van het materiaal helemaal niet meer zichtbaar. Materialen kunnen gevlochten of gelakt zijn, een open structuur hebben of keramiek bevatten.

Ben je bang dat dit een rommeltje wordt in jouw interieur? Geen stress, begin met de vergrijsde versie van jouw favoriete kleur en voeg daar zachte kleuren aan toe. Combineer dit met opvallende accessoires met diverse kleuren en dessins, zodat je interieur zicht helemaal ontpopt in de trend. Een More = More interieur zit vol humor, verrassingen en is erg opvallend. Ben jij er klaar voor meer?


emico-featured

We want More!


Niet helemaal wat je zoekt?

Raak geïnspireerd door deze stijlen:

Warm Hug

De Warm Hug woonstijl is herkenbaar aan haar organische vormen, aaibare stoffen en zachte kleuren! Deze gezellige woonstijl maakt je huis, thuis!

Strength of Nature

Met "Strength of Nature" haal je de natuur echt naar binnen. Veel natuurlijk licht, hout en rotan zijn enkele kenmerken. Meer weten over deze unieke woonstijl?