10% EXTRA korting op alles* >

Lamp ophangen? Lees hier onze montage instructies

Een lamp ophangen zal geen probleem meer zijn met onze montage instructies. Hier wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je verschillende soorten lampen kunt ophangen en aansluiten. Zo hoef je jezelf nooit meer de vraag te stellen ‘Hoe hang ik een lamp op?’ of ‘Hoe sluit ik een lamp aan?’.

Lampen ophangen is vaak een klus die ingewikkelder lijkt dan dat hij is. ‘Hoe sluit ik een lamp aan?’ en ‘Hoe hang ik een lamp op?’ zijn dan ook veelgestelde vragen. Wij hebben montage instructies opgesteld zodat jij zelf eenvoudig jouw nieuwe lamp kan ophangen. Van hanglampen tot grondspots, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt!

Plafondlamp bevestigen
Plafondlamp bevestigen?

Niet iedereen is een geboren lampen monteur. Maar met onze instructie wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je een lamp kan ophangen. Zo kan iedereen een plafondlamp bevestigen!

Meer info
hanglamp ophangen
Hanglamp ophangen?

Een lamp ophangen doe je eenvoudig met onze instructie. Klik op ‘meer info’ en ga direct aan de slag met jouw hanglamp!

Meer info
Wandlamp bevestigen
Wandlamp installeren?

Hoe sluit ik een lamp aan? Met onze instructie sluit je eenvoudig zelf jouw wandlamp aan, zo weet je precies waar je op moet letten!

Meer info
 
inbouwspots
Inbouwspots monteren?

Inbouwspots zijn prachtig, maar het installeren is wel een klusje. Met onze instructies ga je goed voorbereid aan de slag!

Meer info
Plafondventilator
Plafondventilator installeren?

Als je een plafondventilator gaat installeren, is het belangrijk dat je dit goed doet. Lees daarom onze instructie!

Meer info
opbouwspots
Opbouwspots monteren?

Heb je nieuwe opbouwspots gekocht voor in huis? Lees onze instructies en leer hoe je ze meteen goed kunt monteren!

Meer info
Railsysteem
Railsysteem monteren?

Wil je meerdere lampen tegelijk ophangen met een railsysteem, maar weet je niet hoe? Eigenlijk is het hartstikke eenvoudig!

Meer info
plafondplaat
Plafondplaat bevestigen?

Hoe hang ik een lamp op? Met behulp van een plafondplaat kun je meerdere lampen bij elkaar bevestigen. Met onze instructie krijg je dat zo gedaan!

Meer info
grondspots
Grondspots aanleggen?

Als je grondspots gaat aanleggen in je tuin is het belangrijk dat je weet wat je doet. Lees daarom voor je begint onze instructies!

Meer info