10% EXTRA korting op alles* >

Tips & inspiratie

Hier vind je alles wat je wil weten over verlichting. We geven verschillende tips en inspiratie om jou zo goed mogelijk te helpen.

Alles over verlichting
Alles over
verlichting

In de verlichtingswereld kom je soms wat lastige termen en vragen tegen. Op onze pagina "Alles over verlichting" beantwoorden wij al jouw vragen en proberen we alle belangrijke zaken over verlichting helderder te maken.

Meer info
 
Alle info over LED verlichting
Alle info over LED verlichting

LED verlichting is dé must-have in interieurs en buitenshuis. Al zijn er nog vaak zaken rond LED die soms niet duidelijk zijn. In deze artikelen worden al jouw vragen over LED verlichting beantwoord!

Meer info
 
Montage instructies
Montage instructies

In onze montage instructies vind je een stap-voor-stap uitleg voor het ophangen en aansluiten van verschillende soorten lampen.

Meer info
Alle info over LED verlichting
Alles wat je moet weten over tuinverlichting

Er zijn heel veel verschillende soorten tuinverlichting. Waar je op moet letten met het kiezen van de juiste buitenverlichting leggen wij hier uit.

Meer info
Verlichting per ruimte
Verlichting
voor jouw ruimte

In huis hebben we verschillende ruimtes die functionele verlichting én sfeer nodig hebben. Maar hoe bepaal je nu hoeveel licht je nodig hebt in elke woonruimte? Wij helpen jou helemaal op weg!

Meer info
Trends en inspiratie
Trends en inspiratie

Toe aan een nieuw interieur maar je weet niet hoe je dit kan aanpakken? Wij helpen je graag! In "Trends en Inspiratie" vind je het antwoord! Breng extra sfeer in huis en kies de stijl die het beste bij jou past!

Meer info
Slimme verlichting voor inbraakpreventie
Slimme verlichting voor inbraakpreventie

Een buitenlamp heeft niet alleen een decoratieve functie, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van een bedrijfspand of huis. Inbrekers slaan vaak 's avonds en 's nachts toe. De schemering en de duisternis van de nacht vormen dan hun partner in crime. Om indringers buiten te houden, geven wij je enkele tips!

Meer info