10% EXTRA korting op alles* >

Alles wat je moet weten over tuinverlichting

Er zijn heel veel verschillende soorten tuinverlichting. Waar je op moet letten met het kiezen van de juiste buitenverlichting leggen wij hier uit.

IP waarden
IP-waarden in de tuin

Je ziet op verlichting vaak een IP-waarde terug, maar wat betekent deze waarde eigenlijk? Het eerste cijfer geeft de mate van bescherming aan tegen vaste stoffen en het tweede cijfer de bescherming tegen vocht en water.

Meer info
lichtplan
Een lichtplan maken
voor je tuin?

Tuinverlichting heeft meestal twee functies. Je wilt sfeer creëren in je tuin en daarnaast heb je ook functioneel licht nodig. Bijvoorbeeld een lamp bij de buitendeur die aanspringt als je er langs loopt of een mooie lamp die je terras verlicht als je in de zomer wat langer buiten wilt zitten.

Meer info
 
Kom je er toch niet uit? Geen probleem, neem contact op met een van onze lichtadviseurs voor je tuinverlichting. Contact
Sensor
Verlichting met sensor

Er zijn een aantal slimme oplossingen die je leven wat makkelijker maken zoals verlichting met bewegingssensor of licht-donker sensor. Welke keuze je hierin maakt hangt af van de situatie en waar je de verlichting wil plaatsen.

Meer info
Solar
Solar tuinverlichting

Om je tuin sfeervol te verlichten zijn er verschillende opties mogelijk. Onder andere solar tuinverlichting is een echte must-have. Met solar tuinverlichting kan je tijdens de zomeravonden optimaal genieten van je tuin en terras. Maar wat is solar verlichting eigenlijk? Wij leggen het hieronder voor jou uit.

Meer info
grondspots
Tuinverlichting aanleggen:
grondspots

Met een spot kun je prachtige sfeerverlichting creëren in je tuin. Er zijn twee verschillende soorten: opbouwspots, ook wel een prikspot genoemd en grondspots.

Meer info