Hoveniers

Buitenverlichting is onmisbaar tijdens het aanleggen van een sfeervolle en stijlvolle tuin. Verlichting is daarnaast dé manier om een tuin ook in de avond sfeervol te laten zijn. Onze buitenverlichting is niet alleen eenvoudig te installeren, maar je ontvangt deze ook met zakelijke korting!


Waarom zakelijk bestellen?

  • Altijd de laagste prijs!* - Als zakelijke klant betaal je bij lampenlicht altijd de laagste prijs, met exclusieve kortingen. Is de actiekorting op lampenlicht hoger dan de standaard korting, dan komt er een extra korting bovenop zodat je bij iedere bestelling een mooie marge overhoudt.
  • Exclusieve korting op de QAZQA Professional collectie - Deze productlijn is volledig afgestemd op de behoefte van onze zakenpartners. Zo is het installatieproces extra eenvoudig en bestaat de lijn uit een brede selectie (inbouw)spots en railverlichting. QAZQA Professional valt buiten de normale aanbiedingen op lampenlicht, maar jouw korting als zakelijke klant blijft van toepassing!
  • Professioneel lichtadvies - Onze lichtadviseurs helpen graag bij het creëren van een project lichtplan, het geven van (technisch) productadvies en het realiseren van de oplevering.

*Bekijk hier de uitleg over onze loyalty bonus voor zakelijke klanten!

 

 

 


  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies

Verlichting voor hoveniers

Projectverlichting buiten - Vind luxe buitenlampen bij lampenlicht

Goed geplaatste verlichting geeft meteen sfeer aan een tuin. lampenlicht biedt een breed assortiment aan waardoor er voor elke tuin geschikte buitenverlichting is. Het assortiment bevat professionele buitenverlichting met luxe buitenlampen die veel mogelijkheden bieden. Zo zijn er lampen met een bewegingssensor en lampen die werken op zonne-energie. Een duurzame en energiezuinige lampen voor buiten. Bij alle buitenlampen van lampenlicht staat de IP-waarde aangegeven in de productomschrijving, de IP-waarde geeft de mate van protectie aan tegen stof en water. Hierdoor komen de lampen altijd op de geschikte plek.

 

Professionele tuinverlichting: sfeermakers

In de tuin is de sfeer erg belangrijk en die begint bij een goede verlichting. De sfeer kan verbeterd worden door een luxe buitenlamp en andere projectverlichting (buiten) die zorgen voor een warm gevoel. De professionele buitenverlichting van lampenlicht zorgt voor een goed verlichte en sfeervolle tuin. Een 24/7 sfeerbeleving in de tuin is hetgeen wat we willen neerzetten.  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies


Persoonlijk advies en een lichtplan voor jouw project

Onze projectadviseur kijkt met je mee voor een passend aanbod voor jouw project. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op om kennis te maken. Na het eerste telefonische adviesgesprek bepalen we de vervolgstappen voor jouw project.