Rode lampenkappen

Wordt een lampenkap in het rood de volgende toevoeging aan je huis? In de webwinkel van lampenlicht.nl hebben we allerhande kleuren lampenkappen, waaronder rode!
Rode lampenkappen
4 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
 1. Velours-lampenkap-rood-50/50/25-met-gouden-binnenkant
  Velours lampenkap rood 50/50/25 met gouden binnenkant
  € 87,95 € 79,95
 2. Velours-lampenkap-rood-40/40/40-met-gouden-binnenkant
  Velours lampenkap rood 40/40/40 met gouden binnenkant
  € 77,95 € 69,95
 3. Velours-lampenkap-rood-20/20/20-met-gouden-binnenkant
  Velours lampenkap rood 20/20/20 met gouden binnenkant
  € 39,95 € 35,95
 4. Velours-lampenkap-rood-35/35/20-met-gouden-binnenkant
  Velours lampenkap rood 35/35/20 met gouden binnenkant
  € 54,95 € 49,95
4 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Een lampenkap is een belangrijk gedeelte van jouw lamp, dit is vaak ook het meest in het oog springende deel. Wij bij lampenlicht.nl verkopen daarom dus lampenkappen in alle denkbare kleuren, waaronder rood. Een rode lampenkap is mooi bij elk interieur en is een echte toevoeging aan je hanglamp, vloerlamp, plafondlamp of booglamp. Bekijk nu het assortiment aan witte lampenkappen in onze webwinkel, er zit gegarandeerd mooie lampenkappen in het rood tussen die je interieur echt af zullen maken!

Voor elk interieur passende rode lampenkappen

Het voordeel aan onze rode lampenkappen is dat ze met nagenoeg elk interieur type een goede match zijn. Het is wel belangrijk dat het armatuur waar je de lampenkap op bevestigd goed bij jouw rode lampenkap past. Een lampenkap in het rood past goed bij klassieke, moderne, retro en landelijke inrichtingen. Met een rode lampenkap van lampenlicht.nl kun je bijna de fout niet ingaan!

Opzoek naar een rode lampenkap voor bij jou in huis?

Bij lampenlicht.nl kunnen wij als geen ander begrijpen hoe moeilijk het kan zijn een geschikte rode lampenkap te vinden die ook nog eens goed bij je interieur past. Wij zijn als geen ander bereid jou te assisteren in het maken van deze lastige beslissing. Je kunt onze klantenservice bereiken via de chat functie, met een e-mail of met een telefoontje. Met onze hulp vinden we samen de perfecte rode lampenkap voor jou!

new

Populaire producten

Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren