Rode lampen

Ben je op zoek naar een rode lamp? Kijk eens bij lampenlicht! Wij hebben een groot aanbod rode lampen voor een aantrekkelijke prijs. Fleur je woonkamer of slaapkamer op met opvallende rode verlichting en geef je interieur een boost!
Rode lampen
17 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzenden vanaf €50
    • 30 dagen bedenktijd
    • Klanten geven ons een 4.5/5
  1. Interieur weken

17 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een lamp die rood is?

Kleuren roepen bepaalde emoties op. Daar zijn we ons misschien niet altijd van bewust, maar onbewust gebeurt het wel. En weet je welke emoties een rode lamp oproept? Rood associëren we met liefde, rood roept een gevoel van warmte op en geeft levensenergie. Rood is daarnaast de kleur die je het beste kunt zien, zowel overdag als ‘s avonds. Dat is ook de reden dat stoplichten rood zijn, dus een lamp die rood is trekt zeker de aandacht.

Rood wordt historisch bovendien gezien als de kleur van adel en rijkdom. Rode verlichting straalt dus ook een bepaalde allure uit. Rode objecten lijken bovendien groter, waardoor ze nog meer in het oog springen. Een rode lamp mag dan ook zeker gezien worden. Bij lampenlicht vind je allerlei rode hanglampen en rode lampenkappen voor bestaande verlichting en andere stijlvolle rode lampen.

Rode lampen bestellen

Heb je een mooie rode lamp gezien of ben je benieuwd of jouw favoriete lamp ook in het rood verkrijgbaar is? Neem gerust contact op met de klantenservice van lampenlicht. Wij helpen je graag verder in je zoektocht. Of bestel je lamp direct online. Doordat wij jouw rode lamp al binnen een werkdag verzenden, heb je hem zeker snel in huis!

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren