Bolle lampenkappen

Een bolle lampenkap geeft een speelse en eigentijdse touch aan je interieur! De vorm van een bolle lampenkap is perfect om de rechte lijnen in je interieur te doorbreken. Ga jij voor deze stijl?
Bolle lampenkappen
2 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Lampenkappen met een bolle vorm

Ze zijn helemaal hip; de bolle lampenkappen. Bij lampenlicht vind je ze in alle soorten en maten terug. Zo kun je met een gekleurde bolle lampenkap je huis echt een beetje opfleuren. Er zijn ook bolvormige lampenkappen van glas, misschien is een bolle lampenkap met smoke glas wel wat voor jou? In ons uitgebreide assortiment met alle bolvormige lampen vind je alles terug, waaronder ook bolle hanglampen.

Variatie in vorm met een bol lampenkap

In je interieur vind je vaak veel rechte lijnen terug in de vorm van een kleed, bank of kast. Daardoor kun je een bolle lampenkap goed gebruiken om die lijnen in je interieur te doorbreken. Zo vind je bij lampenlicht bolle lampenkappen in verschillende vormen of maten. Ga je voor een glazen bolle lampenkap of een stoffen? Aan jou de keuze.

Waar plaats jij jouw lampenkap bol?

Bij lampenlicht vind je verschillende bolle lampenkappen. Mist jouw interieur nog een vloerlamp, hanglamp of tafellamp? Bevestig jouw bolle lampenkap op de lamp die je nog zoekt en maak jouw interieur compleet!

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren