Stoere industriële hanglampen

Ben je op zoek naar een stoere industriële hanglamp voor bij jou thuis? Wij hebben voor jou het beste assortiment aan hanglampen geselecteerd! Met een stoere industriële hanglamp zorg je meteen voor een industriële maar tegelijkertijd huiselijke sfeer in huis.
Stoere industriële hanglampen
3 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Een stoere industriele hanglamp voor elke ruimte in je huis

Wij bij lampenlicht bieden jou industriële hanglampen aan voor elke ruimte in je huis en daarbuiten. Ben je op zoek naar een mooie maar stoere hanglamp voor boven de eettafel of in de woonkamer? Check onze Drum Mesh eens! Een echte stoere toevoeging boven de eettafel. Wil je liever een hanglamp die zowel een industrieel als een antiek karakter heeft, dan moet je eens kijken naar onze Ravi-collectie met zijn gave verweerde kappen. Ben jij eerder op zoek naar industriële tafellampen of industriële plafondlampen? Ga er dan even rustig voor zitten en bekijk alle industriële lampen op je gemak online.

Nog steeds op zoek naar geschikte industriële hanglampen?

Een mooie industriële hanglamp vinden is natuurlijk geen makkie, dat weten we bij lampenlicht ook wel. Gelukkig willen wij jou graag helpen met het vinden van de juiste hanglampen voor bij jou in huis. Neem gerust contact op met onze klantenservice via de chatfunctie, de telefoon of stuur een e-mail. Wij beantwoorden al jouw vragen! Bestel jouw favoriete stoere industriële hanglamp direct online. Je bestelling wordt al binnen een werkdag verzonden!

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren