Oosterse hanglampen

Een Oosterse hanglamp kun je met geen andere hanglamp vergelijken en brengt magie in huis. Maak je interieur af met een Marokkaanse hanglamp en breng je interieur in Oosterse sferen. Door ons uitgebreide aanbod aan Oosterse verlichting zit er voor elk wat wils bij.
Oosterse hanglampen
6 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Wat maakt een Marokkaanse hanglamp zo bijzonder?

Je herkent een Marokkaanse hanglamp direct aan zijn opvallende patroon. Dit patroon is meestal opengewerkt, wat voor een bijzondere verspreiding van het licht zorgt. En dat zorgt weer voor een bijzondere reflectie op de muren en het plafond! Iedere Oosterse hanglamp heeft zo zijn eigen patroon. Wanneer je op zoek bent naar een Arabische hanglamp is dit dus iets om rekening mee te houden. Daarnaast bepaalt het type lichtbron ook hoe goed het patroon te zien is. Verder is een hanglamp in Oosterse stijl in de meeste gevallen rijk aan details en soms ook aan kleuren. Wat iedere Marokkaanse hanglamp in ieder geval kenmerkt, is dat deze direct de aandacht trekt en voor zeer veel sfeer in huis zorgt.

Bestel je Arabische hanglamp online

Niet alleen voor een Oosterse hanglamp ben je bij lampenlicht aan het juiste adres. In ons aanbod Oosterse lampen vind je ook tafellampen en plafondlampen in een Oosterse stijl. Je kunt al onze lampen op je gemak online bekijken en de hanglamp van je keuze (Oosters of niet) direct bestellen. Je bestelling wordt de volgende werkdag al verzonden, waardoor die Arabische hanglamp binnenkort al bij jou binnen hangt te stralen!"

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren