Zilveren hanglampen

Op zoek naar een hanglamp zilver? Dan ben je bij lampenlicht.nl aan het juiste adres.
Zilveren hanglampen
8 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Kies voor allure, kies voor een hanglamp zilver 

De zilveren hanglamp is weer volop in. Allerlei modellen, stijlen en groottes vind je in een zilveren uitvoering. Het grote voordeel van zilveren lampen is dat ze met alle kleuren en alle materialen te combineren zijn. Ze gaan goed samen met hout, steen en glas. En ze kunnen ook perfect aansluiten bij andere glimmende materialen zoals goud, messing of koper. Wat je ook aan zilver in huis haalt, het geeft een rijkelijke look aan je huis. Je haalt zo veel of zo weinig zilver in huis als je zelf wilt. Zo kun je spelen met schitteringen en bepaalde effecten in je woning creëren. 

Geniet van de schittering van een zilveren hanglamp 

Het grote kenmerk van een hanglamp zilver is dat ze het licht van de omgeving weerkaatst. Daarom heeft een zilveren lamp ook overdag een zeker charme. Als je je hanglamp in zilver combineert met vloerlampen, wandlampen en tafellampen in dezelfde stijl, dan krijg je een mooi geheel. Onderling zullen de lampen op elkaar inspelen doordat ze in elkaars zilveren afwerking zullen schitteren. Combineer je hanglampen met andere elementen in zilver in je woninginrichting. Denk bijvoorbeeld aan een zilveren lijst voor je spiegel, een kunstwerk in zilver of zilveren vazen en schotels. Het mag er best allemaal wat 'schitterend' uitzien. 

Welk design kies jij best voor jouw woning? 

Strakke langwerpige zilveren hanglampen zijn uiterst geschikt voor een minimalistische of moderne woning. Ze zijn enerzijds discreet en anderzijds springen ze toch in het oog. Ga je liever voor een grote gekleurde lampenkap aan een zilveren armatuur? Dit kan ook. Het brengt een mooi contrast tegenover bijvoorbeeld witte muren of een wit plafond. Heb je een vintage interieur? Dan kan een lamp met draadvormige lampenkap dé perfecte hanglamp voor jou zijn. Maar ook voor meer traditionele, industriële of landelijke interieurs bestaan hanglampen in zilver. Denk bijvoorbeeld aan een mooie draadlamp in oud zilver.

new

Populaire producten

Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren