Een praktisch en sfeervol balkon

Balkon- en terras verlichting

Heb jij een leuk balkon of terras dat je gezellig wil maken? Begin dan eerst met de juiste verlichting en decoratie. Wij geven jou enkele tips mee om honderd procent te genieten!

Balkon- en terras verlichting

Wie wil er nu niet graag buiten zitten als het goed weer is? Of je nu in een grote tuin kan vertoeven of op jouw gezellig balkon: gezelligheid maak je zelf! Balkon- en terras verlichting is hierbij een stap in de (sfeervolle) richting. Een leuke staande buitenlamp? Daar scoor je punten mee! Je kan het ook extra gezellig maken met lampionnen aan de rand van je balkon of je terras. Deze kan je heel lang laten branden, tot in de vroege uurtjes.

Goede tip: check de IP-waarde

We zouden lampenlicht niet zijn als we jou geen gouden raad mee geven: het is belangrijk om rekening te houden met de IP-waarden van een lamp en dat hij waterbestendig is. Je kan het beste kiezen voor een lamp met een IP-waarde vanaf IP23 (regenwaterdicht). Je kan bijvoorbeeld je balkon verlichten met lantaarns die je rondom je balkon/terras kan ophangen. Ze nemen op deze manier ook erg weinig ruimte in beslag.

Inspiratie nodig? Check dan eens onze Shell hanglamp voor buiten. Het is een aanrader voor kleine balkons of terrassen. Hij is tevens dimbaar met een externe dimmer. Een Shell zorgt net voor dat beetje extra gezelligheid.

Sfeervol balkon

Styling met de juiste decoratie

Wanneer je jouw verlichting hebt gekozen is de volgende stap: jouw terrasje inrichten. Maak het af met verschillende planten. Hangende planten zijn tegenwoordig erg in. Het ziet er leuk uit en het bespaart erg veel ruimte! Je kan gebruik maken van houten kisten als tafel om er een stoere draai aan te geven. Kies voor verschillende vormen, kleuren en materialen. Kartonnen vazen, veldboeketten en verschillende dessins: alles kan.

Geniet optimaal van jouw terras of balkon. Groot of klein: zolang het maar sfeervol is!

Balkon- en terras verlichting

One Comment on “Een praktisch en sfeervol balkon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *