5% extra korting op plafondventilatoren!* >

Uplighters

Zet die donkere hoek in de kamer in een bijzonder licht met de uplighters van lampenlicht. Het fijne aan uplighters is dat ze indirect licht geven: super sfeervol! In het assortiment van lampenlicht vind je uplighters in verschillende stijlen.
Uplighters
1 product
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
  1. Vloerlamp-zwart-incl.-LED-met-afstandsbediening---Bumu
    Vloerlamp zwart incl. LED met afstandsbediening - Bumu
    € 185,00 € 89,95
    Stock Available IconOp voorraad Order today before 20:00, shipped today !
1 product
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Wat maakt de uplighter anders dan anders?

Uplighters zijn niet zoals andere wandlampen. Ze schijnen hun licht op een unieke manier de kamer in waardoor ze een aparte vermelding verdienen. Uplighters schijnen omhoog waardoor het licht via het plafond weerkaatst in de ruimte. We noemen de uplighter een indirecte bron van licht, omdat hij niet rechtstreeks naar de plek schijnt die belicht moet worden. Doordat het licht via het plafond gaat, lijkt de ruimte optisch groter. Het licht van uplighters geeft op het plafond en de wanden van je kamer bovendien een mooie gloed. De uplighter is dan ook op alle vlakken een plaatje om naar te kijken. Om je woning helemaal compleet te maken kun je de uplighters mooi combineren met een van onze vloerlampen

Uplighters met een zwenkarm

Een combinatie die je veel ziet in ons aanbod is de combinatie van een uplighter met een leeslampje aan een zwenkarm. Direct en indirect licht in één handige lamp! Lijkt de combinatie je ideaal maar vind je de zwenkarm minder praktisch? Kijk dan ook eens naar onze up- en downlights. Ook hier wordt indirect licht naar boven gecombineerd met direct licht naar beneden. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie, advies en antwoorden op al je vragen.

new